Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Helteløb i Rønde ved Strandbakkehuset d. 5. november

november 5 - 15:00 - 17:00

Kr.90

Giv den gas som vaskeægte superhelt til Helteløbet i Rønde ved Strandbakkehuset!

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen. Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Ved at deltage i Helteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Arrangøren af Helteløbet i Rønde er Strandbakkehuset, Børneulykkesfonden og Legeheltene. Løbet arrangeres i forbindelse med det første spadestik til Standbakkehusets børne – og ungehospice og alle indtægter fra løbet går til opstart af Legehelte på det nye hospice.

Ruten bliver 500-750 m og så løber alle superhelte så mange omgange, som de orker. Ruten er krydret med små aktiviteter undervejs, tilpasset både store og små familiemedlemmer. Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappe, heltemaske og løbsmærke og hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer og en refleks fra bObles til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe når du tilmelder dig Helteløbet.

Prisen for at deltage i Helteløbet er 90 kr. pr. person. Husk at både børn og voksne skal købe billet.

Dagens program:

15:00 Afhentning af løbsmærke, kapper og masker

15:50 Opvarmning til Helteløbet

16:00 Helteløbet skydes i gang

Vi glæder os til at se jer!

I tilmelder jer løbet her

Detaljer

Dato:
november 5
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Kr.90

Sted

Strandbakkehuset
Strandbakken 1
Rønde, 8410 Danmark
+ Google Maps