Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Helteløb i Brønderslev den 7. august

august 7 - 16:30 - 19:30

Kr.100

Giv den gas som vaskeægte superhelt til Helteløbet i Brønderslev!

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen. Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Ved at deltage i Helteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Løbet  afholdes som en del af Go´Aften Brønderslev i samarbejde med Brønderslev Handel. Butikkerne holder åbent til kl. 22.00 og der vil være masser af andre aktiviteter.

Ruten er 800 meter, og man kan løbe ruten mellem 1 og 4 gange. Ruten er krydret med små aktiviteter undervejs, tilpasset både store og små familiemedlemmer. Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappe, heltemaske og løbsmærke, og hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe, når du tilmelder dig Helteløbet.

Prisen for at deltage i Helteløbet er 100 kr. pr. person. Husk at både børn og voksne skal købe billet. I køber billetterne her

Dagens program:

16:30 Afhentning af løbsmærke, kapper og masker

17:20 Opvarmning til Helteløbet

17:30 Helteløbet skydes i gang

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Når du deltager i Helteløbet, støtter du derfor Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.

Detaljer

Dato:
august 7
Tidspunkt:
16:30 - 19:30
Pris:
Kr.100

Sted

Brønderslev Torv
Albani Pl. 1
Brønderslev, 9700 Danmark
+ Google Maps